Мегі — новинка серед спалень в унікальному кольорі Шиншила Сіра Глянець.

Мегі — новинка серед спалень в унікальному кольорі Шиншила Сіра Глянець.

             На створення спальні Мегі наших дизайнерів надихнув успіх серії-бестселеру та найбільшої модульної системи виробництва MiroMark - Family.

    Однакова фурнітура та окремі елементи, проте, якщо Family виконана повністю у білому глянці, то Мегі має свій неповторний колір — Шиншила Сіра Глянець.Багата та елегантна кольорова гама у поєднанні з довершеним дизайном всіх елементів колекції створює в сукупності спальню, що стане вашим місцем комфорту та натхнення. Комплект Мегі включає широкий вибір шаф та їх внутрішнього наповнення, а також комодів різного типу, ліжко шириною 1.6 та 1.8 м, приліжкові тумби та дзеркало. Ліжко виконане з м’яким узголів'ям по ширині спального місця. Тканина вдало контрастує з кольором Шиншила Сіра, до того ж, вона є легкою та невибагливою в догляді, що важливо для щоденного використання. Зауважте, що для ліжка Мегі ви можете обрати металевий каркас: 25мм або 65мм розібрний, або каркас Преміум. Висока міцність та надійність основи ліжка гарантована на роки.

    Вибір шаф дуже широкий, отож ви можете підібрати свій варіант саме для вашого приміщення, якого б розміру воно не було. Якщо у вас велика та простора спальня, ви можете навіть поєднати кілька шаф разом, створюючи цікаву комбінацію. Або ж обрати широку шафу-купе. А також за вами вибір складової — варіації полиць, тумби, та функція плавного закриття для шаф-купе.Над комодом радимо встановити дзеркало, адже така деталь декору додасть світла і просторості для вашої спальні.Будьте певні, при належному догляді, меблі від MiroMark надовго залишаться у вашому домі в тому ж вигляді як і у перший день покупки. 

Орієнтовна дата продаж: 15.09.2023р

Переходьте за посиланням, щоб переглянути: http://miromark.com.ua/en/catalog/bedroom/page1687950539/view/

Форма зворотнього зв'язку

Замовити зворотній дзвінок