Зустрічаємо весну з новою палітрою тканин!

                                Зустрічаємо весну з новою палітрою тканин!

                  MiroMark оновлює палітру меблевих тканин. На сайті ви знайдете 7 нових колекцій і більше 100 варіантів нових текстур та відтінків для оббивки ваших меблів. 

             Презентуємо матеріали трьох провідних сертифікованих виробників на ринку — Silk, Sic та Exim. Тканини з нашої нової палітри відносяться до категорії К1, K2 та K3 і мають велику кількість переваг. Вони вирізняються високою міцністю, довговічністю та легкістю в догляді. Плями та забруднення можна легко видалити водою з невеликою кількістю мильного розчину. Більше того, ці тканини пройшли відповідні тести на стійкість до світла і води, що робить їх ідеальним вибором для використання в умовах щоденного використання, як от наприклад, ліжка та диванів.
            Тканини категорії K3 мають додаткові переваги, зокрема, вони є водовідштовхувальними, стійкими до вогню та легко чистяться. А ще для велюру категорії K3 є можливість пікування на ваш смак. У будь-якому випадку, обираючи тканини категорій К1, K2 та K3 для зовнішньої оббивки меблів, клієнти можуть бути впевнені, що їхні меблі будуть міцними, довговічними та стійкими до впливу зовнішніх факторів. Крім того, ці тканини мають дуже привабливий зовнішній вигляд та справді приємні на дотик. Доступність в багатьох кольорах дозволяє клієнтам знайти те, що підходить для їхнього інтер'єру та вимог. Тканини такої міцності часто використовують навіть для приміщень з підвищеної вологістю та на відкритому повітрі.

             Отож будьте певні, що для вашої чи дитячої спальні це чудовий варіант для м’якої оббивки ліжка високої якості. З новинками тканин, матеріал до м’якого ліжка вибирати цікаво й легко! Велюр, текстиль чи екошкіра, з прошивкою і без — переглядайте зразки на сайті та обирайте матеріал, щоб насолоджуватися комфортом та стилем у вашому домі. А ще можна сміливо експериментувати та поєднувати різні тканини й текстури. 

             Щоб прорахувати вартість меблів з тканиною звертайтеся до наших менеджерів за номером :

              +38 050 506-70-60

Форма зворотнього зв'язку

Замовити зворотній дзвінок