Вперше у МироМарк — унікальний проєкт офісних меблів. Колекція Jurian вже у продажі!

Вперше у МироМарк — унікальний проєкт офісних меблів. Колекція Jurian вже у продажі!

Вперше у МироМарк — унікальний проєкт офісних меблів. Колекція Jurian вже у продажі!

Зовсім новий досвід та свіжий погляд дизайнерів MiroMark на розробку проекту.

Ми створили не просто якісні та комфортні офісні меблі, це цілий набір необхідних елементів з якими будь-яке приміщення, навіть зовсім порожня кімната, стане комфортним місцем для праці. Адже саме меблі створюють атмосферу, що сприятиме продуктивній роботі. 

Стиль, мобільність та функціональність — ось, що характеризує цю колекцію. 

У дизайні ми поєднали ефектні фактури мат антрацит  і Дуб Вотан та якісну фурнітуру чорного кольору. Вони вдало доповнюють один одного і що важливо, це якісні матеріали, які забезпечать довговічну експлуатацію виробів.

Ми виготовляємо меблі з ламінованого ДСП, і завдяки фарбуванню покриття є максимально стійким до подряпин, тріщин та деформації. Ламінація робить плиту стійкою і привабливою зовні, після покупки меблі ще довго зберігатимуть свій вигляд. Власне, корпорації та офісні підприємці звертають увагу на термін експлуатації, адже це річ на роки, з довготривалою перспективою. Спочатку ви вкладаєте у своїх працівників (у нашому випадку йдеться про комфорт їхнього робочого місця), а з часом співробітники вкладаються у ваш бізнес та свої обов’язки.

До колекції входять всі необхідні елементи з якими буде легко облаштувати робочу зону як вдома, так і в офісі, відштовхуючись від розмірів вашого приміщення. Серед них: Шафа 2дв, Шафа 1дв, Пенал зі склом 4 дв, Пенал 2 дв, Комод 2дв, Стіл засідань, Стіл керівника, Стіл менеджера. 

Серія є універсальною для оформлення офісу в єдиному стилі. Кабінет керівника, зала засідань, і хол для робочих місць персоналу у поєднанні створять характер та атмосферу офісу будь-якого розміру. Що головне, комбінації модулів можна змінювати як зручно. Серія Jurian транслює легкість та стиль офісного приміщення. Ви просто гляньте на фото вище — такий комфорт це мрія кожного працівника. 

Крім того, меблі цілком підійдуть для облаштування домашнього інтер’єру.

“Стіл менеджера” личитиме як для школяра, так і приватного кабінету чи домашнього офісу. Доповніть кімнату шафою та пеналом і візуальна картинка відразу зміниться. Пенал представлений зі скляною вітриною і без неї, полиці досить широкі, а отже всі папки та папери, канцелярія і навіть декор матимуть своє місце.
Погляньте лише на цей презентабельний стіл для засідань. Поруч з ним народжуватимуться найкращі та найкреативніші рішення. 

Отож затишну робочу атмосферу для співробітників чи для себе створити досить легко з меблями від МироМарк. Поєднайте як мінімум стіл та комод і робоча зона готова. За бажанням замовника тумба може бути розміщена зліва чи справа. Ми продумали деталі: стіл менеджера має спеціальну заглушку чорного кольору для проходження комп'ютерних кабелів. А також шухлядку, що замикається для зберігання документів, канцтоварів та інших офісних аксесуарів.

Естетика колекції Jurian — на вищому рівні! 

Універсальне рішення для вашого офісу. 




 

Форма зворотнього зв'язку

Замовити зворотній дзвінок