Дзеркало у домі: як вибрати і де його встановити?

Дзеркало у домі: як вибрати і де його встановити?

Погодьтеся, дзеркало це справжній must have у кожному оселі. Сьогодні у блозі МироМарк поміркуємо, чому ж так важливо мати дзеркало в домі, які його функції та у яких кімнатах його встановлювати? 

Для чого у кімнаті дзеркало?

Про функціональність дзеркала годі й говорити. Тим паче, що у сучасному інтер’єрі це перш за все, красивий декор для доповнення інтер’єру. Звісно ж, дзеркало використовується в приміщенні для фіксування зовнішнього вигляду, примірки одягу та наведення макіяжу. Але крім цього, дзеркало має важливішу, хоч і дещо непомітну на перший погляд функцію —воно допомагає візуально збільшити простір кімнати, наповнити її легкістю та світлом.

У яких кімнатах варто встановити дзеркало?

Насправді його цінність на такому високому рівні, що дзеркало без перебільшення може знадобитися у кожній кімнаті дому. У ванній, до прикладу, їх найчастіше встановлюють над умивальником, часто з підсвіткою або додатково фіксують бра по боках. Це дуже зручно, бо жінки переважно роблять макіяжі, зачіски та висушують волосся саме у ванній. А чоловіки, до прикладу голяться у ванній, тож без дзеркала над умивальником не обійтися.

Перш ніж купити дзеркало в спальню чи вітальню, варто визначитися із формою. Найчастіше у продажі настінні та підлогові.

Для настінного дзеркала важливо забезпечити надійну фіксацію. Практично всі дзеркала мають надійні елементи кріплення і ними точно не варто нехтувати чи заміняти іншими деталями. 

Дзеркало варто вішати у маленькі кімнати і таким чином ви зможете візуально збільшити простір, зробити його світлішим та більш затишним. У вітальні ми радимо встановити дзеркало навпроти вікна. Так кімната стане прозорішою, наповнить приміщення легкістю та приємною атмосферою, чого так хочеться у вітальні. А от у спальні дзеркало найкраще встановити над туалетним столиком або біля вікна, також часто його встановлюють над узголів’ям ліжка. Щоб збільшити простір передпокою, можна повісити дзеркало навпроти входу в квартиру або міжкімнатних дверей. І пам’ятайте, що  перед дзеркалом варто залишити вільний простір для того, щоб людина могла оцінити свою зовнішність. І що важливо, місце для дзеркала має бути добре освітлене. 

У асортименті МироМарк є досить незвичні дзеркала у рамі класичного стилю, і клієнти підбирають їх до різних кімнат,  навіть до ванни. Якщо вдало скомбінувати елементи декору, то дизайн ванної кімната виглядатиме досить ефектно. Наприклад, зараз актуально робити ванну кімнату з плиткою мармурової текстури, тож замість простого прямокутного дзеркала можна підібрати щось цікавіше. Щоб переглянути асортимент дзеркал від MiroMark, натисніть тут. 

Підлогові дзеркала досить громіздкі, тому не завжди у квартирах знаходиться місце для їх встановлення. Вони впевнено стоять на підставці і забезпечують відображення у повний зріст. Якщо у вашій спальні вистачає простору для того, щоб придбати таке дзеркало, сміливо обирайте підлогове дзеркало. До речі, дзеркала більшого розміру є у продажі з підставкою і без — універсальний варіант для вашого дому. 

 


 

Форма зворотнього зв'язку

Замовити зворотній дзвінок